lördag.

det är lördag idag, men det känns inte så. faktiskt så känns det knappt aldrig längre att det är helg eller vardag eftersom jag jobbar varannan helg. det är bara vid sånna tillfällen som förra helgen när man var ledig fredag-lördag-söndag som mn hinner koppla av lite på riktigt. jag jobba måndag-fredag och veta att jag alltid har mina två dagar ledigt. menmen. sånt är det. ja, herregud, det är bara en vecka sen vi var i stockholm över helgen. det känns som mycket längre sen. usch vad tiden går långsamt i denhär långsamma stan. och slakskigt och kallt och mörkt är det också. fast iofs, vi var ju i stockholm i onsdags också bara över dan andreas och jag och såg oasis. börjar känna mig allt säkrar på att köra bil i stockholm nu. fast jag körde ju såklart fel en gång iallafall i onsdags. men snart kommer nog dagen när jag kan köra i stockholm utan att köra fel nångång. konserten var förövrigt inte en av de bästa jag sett direkt. synd. men förväntningarna sjönk väl endel efter att man hade läst recensionerna om konserten på scandinavium. men ändå kul att se dem. men fortfarande så jävla synd att de skulle verka så jävla oengagerade på scenen. men ändå. don´t look back in anger o.s.v. var väldigt finare. men fortfarande var merparten inget vidare. tyvärr.

ikväll ska jag nog ut en sväng iallafall i tranås. eller ja, till albin några hus bort på gatan ska ja iallafall på inflyttningsfest. ska bli kul. anna skulle komma förbi här först tror jag och sen tar vi sällskap de hundra meterna eller vad det kan vara bort på gatan. inte lika kul att jobba imorgon bara.

nej, nu får det vara färdigskrivet för idag. se yaa!

-

förövrigt tycker jag att det bara borde bli vårigare och varmare ute snart så jag kan börja använda min nya hatt jag köpte i stockholm förra helgen utan att frysa om öronen.




lyckades väl iallafall få en hyffsat bra bild på bröderna gallagher & co i globen.

onsdag.

det är onsdag, och jag är för ovanligehetens skull ledig. har fortfarande inte gjort mig iordning utan jag sitter uppkrupen i soffan under en filt. men snart ska jag ta tag i det, fixa mig för dagen och promenera bort mot stiga för att hämta mamma och deras bil. fast på vägen ska jag nog stanna på skafferiet och köpa lite frukost och heja på brorsan som har praktik där. börjar känna mig lite frukostsugen nu när jag varit vaken några timmar. jag som blev så duktig när jag började jobba och alltid åt nånting innan jag gav mig iväg. nu har jag gått tillbaka till att vara som på skoltiden och inte ät nånting på morgonen och vara hungrig så man tror man ska dö när man väl har lunch. aja. sen straxt efter två ska jag hämta upp andreas med bilen utanför rostfria där han numera jobbar och bege oss mot stockholm och globen där vi ska se oasis ikväll. har ju läst endel av deras gbg-spelning häromdagen och det var väl ingen rolig läsning, men vafasen. ska ändå bli kul att se dom. sen kommer vi hem inatt nångång. stackars andreas som ska upp och jobba tidigt. jag själv börjar ju inte fören klockan nio. han får sova på vägen hem.

vi var i ju stockholm över helgen också, fredag-lördag-söndag och det var toppen. har knappt hunnit hem innan vi ska åka igen. men så jäääkla skönt att komma bort härifrån lite. skulle vara att skönt att komma härifrån på heltid. men vi får väl se hur framtiden artar sig. både josh rouse på fredagen och cirkus cirkör på lördagen var superbra. det var en lyckad helg helt enkelt.

nej nu ska jag väl ta mig i kragen och göra mig iordning och packa ner plånbok och oasis-skivor och biljetter och sånt och ge mig iväg mot bilen på stigaparkeringen. bye!

-

förövrigt är det sjuuukt hur snabbt tiden går egentligen. igår var det exakt två år sedan jag träffade andreas och föll för honom direkt. kan verkligen inte fatta det. i sommar är det två år sedan jag tog studenten. lärrigt. jag måste verkligen prestera något snart. jag dör av tanken på leva vidare exakt såhär i flera år till. i vilket fall så stod det vita rosor på matsalsbordet igår när jag kom hem, och en finklädd andreas som hade bokat bord på golden thai. jag åt vitlöksmarinerad kycklig och det var jääkligt gott. bara så ni vet. älskar dig andreas!

tisdag.

då känner jag mig väl lite bättre till mods idag iallafall. fast det beror väl främst på att jag är ledig fredag-lördag-söndag och att andreas och jag åker upp till stockholm på fredag och är kvar där över helgen. på vägen upp ska vi stanna till i nacka för att kolla på en skola där som andreas förmodligen kommer söka till nu i april, och sen åker vi ut till saltsjö-boo för att lämna bilen. tar bussen in till stan och kägelbanan för att se josh rouse. sen blir det shopping på lördagen och cirkus cirkör på dansens hus på lördagskvällen. sen blir det hemfärd på söndagen. för att sedan åka upp till stockholm igen på onsdagen och kolla på oasis i globen. grejt! mycket tack vare att vi får låna mormors bil som vi kommer iväg, nu när våran och mammaochpappas bil gått sönder samtidigt (såklart eftersom allt verkar gå åt skogen just nu). men helgen kommer bli toppen. och jag behöver verkligen en toppenhelg just nu.

-

förövrigt har jag fortfarande inte fått min ipod som jag beställde för snart tre veckor sen från onoff i kombinerad födelsedagspresent/julklapp till mig själv. skickade ett mail till dom och fick till svar att de inväntar leverans från apple fortfarande. men vatusan, så himla lång tid kan det väl inte ta? :(

lördag.

usch och fy fan vad oinspirerad jag känner mig i allmänhet just nu. känner inte för att göra eller hitta på någonting överhuvudtaget. utöver alla andra pissiga saker som hänt den senaste månaden har nuäven våran bil gått sönder (och naturligtvis måste hela jävla motorn bytas) plus att den superperfekta it-tekniker-utbildningen som andreas tänkt att läsa i höst är tvungen att läggas ner eftersom de inte kommer få tillräckligt med pengar för att kunna ha kvar den. allt går åt skogen just nu. det enda positiva som hänt i allting är att vi kanske kan få motorn isatt gratis om vi får tag i en motor. känns väl sådär när vi ändå hade tänkt att sälja bilen till sommarn. men vad ska man göra. jag tänker minsann inte köpa en bil fören jag får barn sen och verkligen måste.

sitter förövrigt på mitt oinspirerande jobb. fick veta att jag vunnit kortbetalningstävlingen när jag kom till jobbet i torsdags. det är väl typ det bästa som hänt mig på länge. 300 kronor i presentkort på åhléns. jobbar bara en kvart till så man ska väl kanske ta tag i det lite. det har varit en lugn dag utan långa köer och det gillas.

-

förövrigt har jag nog inte mkt mer att säga. återkommer nån dag när jag (kanske) känner mig lite mer inspirerad.


tisdag.

då var all julledighet slut för denhär gången då. inte för att jag har haft någon särskild julledighet förutom julafton och juldagen. iofs blev jag ju hemma nästan alla dar mellan jul och nyår ändå på grund av feber och så vidare. julafton och juldagen och annandagen var i alla fall lika mysig och släktträffig och full i magen som den brukar, fyllda med klappar, julbord, julgröt, karl-bertil jonsson och en avslutande kalkonmiddag på det. och snö blev det också. och kallt. så kallt att andreas och jag kunde dra på oss termobyxor och ge oss ut på isen i söndags för lite pimplande, och tillhörande korvgrillning, med viktor och pappa. toppenhelg alltså. tror att alla blev nöjda med julklapparna också. jag är iallafall glad för alla mina. fick en hjärtanformad bakform med löstagbar kant av viktor och blev superglad. har aldrig någonsin hittat en med löstagbar kant någonstans. toppen. och sen av andreas fick jag en korg med massa garn + stickor + en stickhandbok. också en supertoppen julklapp. så som jag tjatat om att jag önskar att jag kunde sticka. nu minsann ska jag ta tag i det på allvar. det är synd att varken mamma eller mormor kan sticka så att de kan lära mig. det är ju betydligt lättare då. men efter lite surfande har jag tagit reda på att det finns ett stickcafé i lkpg som även har lite kurser för nybörjare och så. det är ingen mer är jag som är sugen? ni kan väl höra av er i så fall?

nehepp. det börjar väl bli dags att runda av och krypa ner i sängen. älskar att gå och lägga mig numera, eftersom jag har en supertoppen klockradio där jag kan få in runt 14 000 kanaler från hela världen. jag kan alltså om jag vill lyssna på nyheter från mogadishu om jag vill. fast just nu håller jag på att lyssna igenom diverse p3 dokumertärer man kan ladda ner på sr.se. jätteskönt att slappna av och somna till. och dom kommer räcka hur länge som helst eftersom jag oftast hinner somna redan innan den har spelat upp halva. aja. nedan följer lite bilder som togs under helgerna iallafall.

-

förövrigt tycker jag att alla borde byta sin startsida på internet till www.godstart.se och skänka lite pengar till välgörenhet - gratis!



julgranen på julaftonsmorgon, innan alla paketer packades ner i påsar och togs med till mormor osv.



andreas och jag gjorde färgglada figurer av marsipanen.



pimplade på svartgölen. solen sken hela dan.



smått frusen men glad och pigg.



pimpel, pimpel. andreas och viktor fick varsinn aborre. pappa och jag fick vara utan.



korvgrillning.



lite kallt, men superfint och mysigt.

RSS 2.0