måndag.










-

finns det något bättre än svensk sommar egentligen?
tror inte att helgen kunde varit bättre.

torsdag.

det är så himla orättvist att solen ska skina heeeela tiden den här veckan när jag jobbar fulla dagar hela veckan. inte ett moln på himlen. och här sitter jag framför en dataskärm. det är ju tur iallafall att man har en timma lunch när man jobbar långdagar så att man får någon sol. suck.

söndag.

imorgon är det måndag igen. vilket oftast betyder start på en ny arbetsvecka. så även för mig. och en monstervecka dessutom. min enda lediga dag är tisdagen. annars ska jag jobba fulla dagar hela veckan. usch. men nu när det bara drygt en månad kvar. sen flyttar vi och börjar plugga istället. gött. men helgen har iallafall varit toppen. midsommarafton var supertoppen och jag hade skitkul. jag har nog aldrig varit så trött som jag var när andreas och jag kom hem sådär framåt en fyra på morgonen efter en massa öldrickande, kubbspelande, kortspelande, grillande, lekande, badande och bastande. och jag hann väl ta endel bilder innan kameran dog. nyfiken? kolla här. godnatt!

midsommarafton.

det var hemskt vilken aktiv bloggare jag varit senaste veckan. inte.

jaha. det är iallafall midsommarafton idag då. och jag sitter på jobbet. men bara i knappt en halvtimma till. sen ska jag cykla hem och lämna cykeln och möta andreas på busshållplatsen vid brunnspark och ta bussen ut till hätte. där ska vi kolla på mamma när dom dansar insupa (säger man verkligen så?) lite traditionellt midsommarfirande. sen får vi se hurpass traditionell midsommarkvällen blir.

GLAD MIDSOMMAR!


måndag.

det är märkligt hur det fort allting kan vända. från att det mesta känns hopplöst tills att det mesta faktiskt känns jäkligt bra. det mesta känns jäkligt bra just nu. och betydligt bättre blev det ju av andreas fick sitt första besked från en av skolorna han sökt. OCH HAN KOM IN! så ikväll blir det efterrätt på kvällmaten. jordgubbar. mums.



lördag.





tänkte bara påminna och uppmana alla om att ta sig till en vallokal imorgon. om man inte förtidsröstat så klart. själv ska jag ta mig till ängaryd imorgon innan jobbet och rösta. och jag ska nog få med mig både andreas och jens också.

och argumentet "jag har redan röstat nej till eu en gång - så jag skiter i det" är det sämsta argumentet jag någonsin hört. jag har hört det ett antal gånger i fikarummet på jobbet i veckan. som om regeringen och riksdagen skulle dra slutsatsen att "det är bäst vi går ur eu nu när det var så lågt valdeltagande". det finns faktiskt flera eu-kritiker att lägga sin röst på. testa vilket parti och vilken kandidat som matchar dina åsikter bäst här. testet ligger nere till höger på sidan.

måndag.

jaa..idag har vi varit i vårberg och kollat på lägenheten då. och vi tog den! och vi hade inte kunnat föreställa oss den bättre än den var! den kändes inte alls så liten trots att den bara är på 48 kvadrat och vi bor på 75 nu. det är alltså en enochenhalva. en etta med sovalkov. men ändå kändes den inte alls så liten. och stor balkong. större än vi har nu. badrummet nyrenoverat för bara några månader sedan. det ända som man kanske skulle kunna tänkt sig lite bättre var väl kanske färgen på köksluckorna. som är skrik-lila. haha. men det är alltså inte ens tvåhundra meter till tunnelbanan som går var femte minut på dagarna. var tionde på kvällarna. ja. där ska vi bo. vi har redan fått en uppsättning nycklar. och om en och en halv månad är det dags att ta med det sista från våran lägenhet här i tranås och dra upp till vårberg. det är alltså området där vi kommer att bo. vårberg i skärholmen. vårbergsplan 6.

helt sjukt att vi verkligen kommer att göra det här. jag kommer inte att fatta att vi verkligen gör det här förens vi verkligen bor däruppe. och knappt då. kan inte tänka på så mycket annat just nu. ibland är jag livrädd. men oftast positiv. och rädd. på ett bra sätt. tror jag.

i vilket fall så kommer vi att se fram emot att ni alla härliga vänner kommer och hälsar på oss i tid och otid! (:




RSS 2.0