söndag.

jaha. då var det en och en halv vecka sedan uppdatering gjordes här senast. och det har väl varit ungefär som vilken en och en halv vecka som helst. spenderade gårkvällen i solen med god mat, söt cider och underbara människor. bättre kan det väl inte vara. nedan följer ett par bilder jag knäppte med mobilen.

-

förövrigt bär det av till stockholm imorgon när jag slutat klockan 12. raka vägen till vårberg. uppdatering följer.





onsdag.

sitter på jobbet. det är min åttonde arbetsdag i rad idag. men imorgon är jag ledig. fasen vad skönt. snart snart snart ska jag få gå hem. om elva minuter. andreas och jag ska äta goda tacos ikväll. gud vad gott det ska bli. hejs!

måndag.

finns det något bättre än en lång och härlig frukost, framför nyhetsmorgon, med nybakade småfrallor? bra start på en ny vecka.



söndag.

sitter på jobbet. helt meningslöst eftersom det ändå inte ringer någonting i stort sett. men men, nu är det iallafall bara tjugo minuter innan jag slutar. då ska jag sätta mig i bilen och köra upp till mamma och pappa och få hemlagad lasange. det har varit lasangefest idag på klostergatan, men eftersom jag har jobbat ända sedan tio får jag lasangefesta lite senare. lillebror har nämligen konfirmerats idag och ville ha lasange till bjudingen, och då blev det så. hejs!

-

förövrigt har jag spenderat all dötid på jobbet idag med att läsa i stort sett allting som finns att läsa om uppbyggnaden av stockholm på 50- och 60-talet på wikipedia. så nu vet jag allt om byggnaden och utbyggnaden av tunnelbanan, abc-städernas tillkomst, hötorgsskraporna, det svenska folkhemmet och miljonprogrammet. med mera med mera. jag blir helt uppfylld av den framtidstro och optimism som man kan läsa om och se på bilderna. vad hände?

fredag.

sista arbetsdagen på veckan för många. inte för mig. inte den här veckan. den här veckan jobbar jag både lördag och söndag också. men jag har iallafall haft en bra fredag. inte helt fel att jobba 14-18, komma till jobbet och inse att du har teammöte och inte ens behöver sitta i telefon hela de ynka fyra timmarna. sen när slutat gjorde andreas och jag kycklingsallad till kvällsmat. mums. och nu har vi precis sett en av de tre filmerna vi hyrde denna veckan. och nu ska vi så småningom krypa ner i sängen och sova gott tills imorgon.

glimtar från de knappt två veckorna sedan jag bloggade senast följer nedanför i bilder. ni får ursäkta den dåliga kvallen på bilderna. jag har oftast inte kameran så nära till hands numera, så då blir det att jag knäpper en bild med mobilen istället.



en kväll var andreas och jag på cirkus. fick fribiljetter från jobbet eftersom vi säljer dom. det var skoj. lite kallt. senast jag var på cirkus gick jag i åttan tror jag. eller jag vet. det var sandra och jag som gick ihop. och kim höll på att få mig utslängd när han skulle smita in i pausen. och sandra ville rida kamel men jag vägrade. ja, så var det med det.



andreas och jag hyrde några filmer en kväll. det har ju öppnat en ny videoaffär i tranås så vi var tvugna att gå dit och kolla läget. kom hem med dessa. en bra grej med den nya videoaffären är att man får ha filmerna en vecka. nu har vi bara frozen river kvar att se. buddha föll av skam såg vi ikväll.och rachel getting married såg vi för några dagar sedan och andreas var nära att somna flera gånger.



hela lördagen i stort sett (8-16) höll jag till utanför audio video på storgatan tillsammans med sandra. det var ju smålands längsta loppis i tranås i lördags och sandra och jag hade betalat för en plats för att sälja lite skräp. skräp som jag fick ihop 1172 kronor på. inte illa pinkat! och superbra eftersom andreas och jag redan har tillräckligt med saker att flytta med upp till stockholm. sandra slog mig dock och sålde för några hundra mer än mig. frös litegrann på morgonen men jag hade ändå en toppendag med sandra i vårat lilla stånd.

måndag.

det har verkligen varit en supertoppen långhelg. önskar att den inte hade tagit slut och man hade varit tvungen att gå till jobbet imorse. men i vilket fall, torsdagskvällen var lyckad. rosévinet helt okej. och vistelsen i stockholm fredag-söndag var också supertoppen. tyvärr fick vi inte tillfälle att kolla på någon lägenhet som vi kanske hoppats på, men det var ändå toppen. men bäst av allt var såklart precis som väntat bob hund-konserten på cirkus. nej, helgen kunde nog inte blivit mycket bättre. nedan följer ett antal bilder från huvudstaden. hejs!



inte helt fel att vakna i gäststugan ute i saltsjö-boo med denhär utsikten och vädret.


åt frukost på bryggan som man ser på bilden ovan i solskenet.


efter en hel dags shopping var vi på plats på cirkus på lördagskvällen. andreas tog en bärs.


jag tog något sötare. en halloncider typ. eller två.


fullsatt cirkus. det var så jävla bra. och vi hade så jävla bra platser.


det återkommade stoppet på vägen hem. den superstora fiskebutiken i botkyrka.

RSS 2.0