torsdag.

Jaha. Då var de första artisterna klara till nästa års peace and love då. Och det är inte illa. Kan redan tänka mig att åka för att se, såsom: Thåström som jag såg på arvika06. Stod längst fram vid staketet och var väl i något slags gläde/sorgrus hela konserten. Hade lyssnat så otroligt himla mycket innan den konserten, och det blev ännumera efter. Nu har jag inte lyssnat på honom på väldigt länge. Har nog saknat honom lite nu när jag kommer att tänka på det. Ska sätta på en av skivorna när jag kommer hem tror jag (sitter på jobbet). Sen Moneybrother har jag ju aldrig sett, men lyssnade sönder en av hans skivor nångång i ettan, och Timbuktu kan man inte se för många gånger. ååååh vilken härlig dans-party-sommar känsla. Och sen Kalle Baah också. Åh, det var också längesen. När man gick och nynnade på små svarta änglar och ugly girls. Vi som skulle åkt till P&L förra året men inte gjorde det för att biljetterna hade tagit slut när vi väl hade fått ledigt. Menvafan. Man kanske skulle satsa på nu nästa år. Det har ju börjat bra. Håller ena tummen (två betyder ju otur vet ni väl?) för att håkan kommer också. Då ska jag fan boka biljett direkt och tvinga med mig några dit. Grejt. KRAMOCHPUSS!

-

Förövrigt känner jag mig lite halvnöjd med min bloggs utseende numera. Älskar att pilla, bara det att min kreativitet är som bortblåst. Hm. Aja. Ingen som har en exakt likadan blogg som min nu iallafall, och det känns väl bra ändå.

uttåkad som bara den.

sitter på jobbet. företagslinjen. inga som ringer. det brukar vara skönt när det är helt tyst, men nu när jag har kollat igenom varenda tranåsbos bilder på bilddagboken och kollat allt nytt på facebook och läst alla artiklar av någorluna intresse på både dn och expressens nätupplaga (läste aftonbladet irl på rasten) och det senaste skvallret på posh24.se är det inte nåt vidare kul längre. och här ska jag sitta till klockan 19. visserligen inte endast på företag resten av dagen, men ändå. ser fram emot fredag och ledigheten som bara den. ska äta lunch med mamma på dan och sen ska vi ett gäng på after work på kvällen. gud vad toppen det kommer bli.

funderar på om jag kanske skulle ge mig på att designa om min blogg lite. göra den lite mer personlig o.s.v. fast bara för det kommer det ju börja ringa som bara den såklart. skulle tagit med kameran till jobbet så hade jag kunnat ladda upp lite bilder på bilddagboken. kommer förmodligen aldig att överge den helt.

nej det var väl bara det jag ville informera om egentligen: jag sitter på jobbet och är uttråkad.
kramochpuss.

-

förövrigt tycker jag att fler i min närhet borde skaffa en blogg som jag kan spendera lite tid på att läsa dessa stunder på jobbet.

då var det söndag. igen.

fast det för mig egentligen inte alls känns som söndag, iochmed att jag jobbat hela helgen. och ska göra det imorgon. och övermorgon. och dagarna efter det. men på fredag är jag ledig. och då är jag ledig fredag-lördag-söndag. då har man jobbat sju dar i rad igen. men fasen vad jag längtar till fredag. då ska ska anna och elina och jag på after work på babar. käka gratistacos och dricka öl. gött. jag har aldrig varit på babar innan, gud va kul.

det har varit en bra vecka. (tror jag iallafall. jag håller knappt veckorna i sär längre.) andreas och jag var och kollade på magnus betnér i torsdags i linköping. han var rolig. till och från iallafall. kändes som om man hade gört endel förut. det var synd. slutade redan två den dan, precis som andreas så vi åkte tidigre och shoppade lite också. köpte sex stycken skitfina och skitsöta skålar på indiska. jag älskar indiska. och så åt vi en chinarestaurang. samma chinarestaurang som vi alltid äter på. fast ändå inte. dom hade renoverat om helt och ändrat menyn så jag vet inte om det var helt samma ändå.

nej, jag kände väl att jag var tvungen att skriva några rader här. sitter och väntar på att världensbästasambo snart komer in med kvällsmaten. det ska bli gott.

-

förövrigt hatar jag att jag just laddat ner både oasis och killers nya album när jag egentligen inte alls är något stort fan av gratis nedladning på internet. men det är ju så jävla smidigt. däremot är www.swetv.org den bästa grej jag varit med om. behöver aldrig längre känna att man måste passa tiderna för att kunna se detdär serieavsnittet eller dokumentären. toppengrej!

härlig ledig linköpingshelg.

jaha. då var det måndag igen. det är jäklar vad helgerna ska springa iväg när man väl är ledig.
men det har iallafall varit en superhärlig helg. på lördgaseftermiddagen tog anna och jag vårt pick och pack för en natt och utekväll i linköping. och ett välbehövligt miljöombyte. när vi kom fram åt jag på max för första gången i mitt liv. det var väl gött. men mcfeast är godare. såklart. sen gick vi till jonas (och snart veronicas?) lägenhet i skäggetorp där det vankades fördelsedagskalas. 21års party för jonas. det var skoj. härlig musik och glatt sällskap. sen tog vi iallafall oss in till stan, och platens. det var jävligt kul. och svettigt som fan. och jag drack cider på fat och var jävligt glad. sen tog vi oss hem igen efter stängning där det vankades efterfest. tydligen. anna och jag delade soffan med fyra killar. sov nog tre timmar iallafall. slog upp ögonen och där låg den största killen av alla och sov på vardagsrumsbordet.

ska väl i slutet av dethär inlägget också försöka få in lite bilder också. får väl se om jag lyckas. fattar ju inte så mycket om sånthär med bloggar än. och min blogg är skitful. en stilmallsblogg. men jag ska ta tag i detdär nån dag. satt och ändrade lite färger förut iallafall. men det blev ju bara värre. jag får ta det en kreativ dag. men idag är det måndag och det är elva dagar kvar till min nästa tvådagsledighet. jag hatar mina arbetstider.

nej nu ska jag väl runda av här då.
kram och puss!



brudarna jag hängde med denna kväll.


födelsedagskalas och partybål.


jag och anna i taxin på väg till stan.


anna och ett härligt killgäng på platens,
(två av dom fick vi trängas med i soffan sen och den tredje sov på köksmattan).

första inlägget.

Jaha. Då har man tillslut fallit för grupptrycket och skapat sig en blogg. Nejdå.
Tanken med en textdagbok är numera mycket mer tilltalande än en bilddagbok. Jag som förr var en aktiv bilddagbokare, känner att det tar upp aldeles för mycket tid och energi. (Och guuuud vilken tid och energi jag har lagt ner, såg nyss att jag lagt upp 3788 bilder med bildtexter där totalt.) Men nu känner jag att textblogging nog passar mig bättre. Vi får väl se hur aktiv bloggare jag blir. Man vill väl trots allt lämna något slagt avtryck i cybervärlden.

Sitter på jobbet förövrigt. Sitter endast på företagslinjen, vilket är hur skönt som helst. Det är inga som ringer nämligen. Just nu iallafall. Brukar av någon konstig anledning alltid vara så att när samtalen kommer, så kommer de alltid samtidigt. Fick precis schemat för december, och jag är väl ganska nöjd. Hade önskat ledigt den 21:a och 22:a och fick ledigt den 21:a iallafall, och det var ju viktigast. Den 20:e ska jag ju nämligen ha mitt 20årsparty, och då kan det ju vara skönt att vara ledig dagen efter.

Nej, nu har jag visst ett samtal på kö, sen är det lunchdags.
KramochPuss!


RSS 2.0